Hjälpledare

Shue!

Kom just hem, har varit på språng hela  dagen.
Nja, där ljög jag kanske lite, men jag åkte iväg hemifrån typ tre och kom hem alldeles nyss så att .. :'))
Det känns som att denhär dagen har varit typ aslång.. kan bero på att jag ( mot min vana !! OBSERVERA ! ) steg upp halv elva, åt frukost ( OBS. nr. 2 ! ) och började packa mina saker.

Packa? för vad? Jo, jag ska vara hjälpledare på ett läger som börjar imorgon. Ska bli skitkul att få tampas med en massa småbarn ^ lägret är precis en helg, vilket jag har på känn att kommer bli gudinog.

Ja. Så packade jag alltså då. Svårt, att packa till ett läger eftersom man typ inte kan ta sina bästa kläder när man ska "vistas" ute i vildmarken. Så det fick bli ett par tre short, långbyxor och några halvsjabbiga men ändå snygga t-tröjor.

Sedan åkte jag iväg och fiade en kompis födelsedag. Vi hade det riktigt trevligt faktiskt!

Efter det åkte vi då iväg till Fylgia där lägret ska hållas, och gjorde igång en massa saker. Bl.a. fixade vi lite med lägerdopet, kollade upp en del saker angående simning och mini olympiaden vi ska ha, plockade in maten i kylskåp , skåp och lådor, och grejjade myshörnan, "bäddade" åt oss hjälpledare uppe på scenen ( ja, vi ska sova där, inne, medan småbarnen delar tält med alla myggor och myror. MYSIGT värre ! ) , rithörnan och checkade tidtabellerna.

Så. det var min dag i korthet, nu tror jag jag ska gå och lägga mig snart så jag orkar stiga upp klockan åtta imorgon ( PUST ) och leda ett gäng småungar genom en hel del program.
Ska bli skönt när de går och sover så man får ha lite firitid, sticka och simma, snacka lägerledare emellan, och bara ta det lugnt. Yum! (A)

PUSS //: Sofia


image14
     Vanessa                                                           Jag                                                                        Patu


+ Heidi, Sofia & Anna^  Kommer bli prooffs ;))


Sommarlov, knytbikin & kryddsmör

Shabs!

Har inte uppdaterat på länge *skäms* , jag har verkligen tagit det här med sommarlov på allvar kan jag säga! Men nu ska jag börja bete mig! Lovar.

Ja. Denhär veckan har jag alltså sovit, slappat, sovit och ytterligare slappat^ SKÖNT! Kan jag säga.
Idag har jag legat på stranden med Jenny hela dagen. V
i packade handdukarna, klädde oss i våra baddräkter ( Jenny hade en ny, turkos i knytmodell. Fräsch, och den klädde henne. :))
" + att man ser ju mycket brunare ut i turkost , så där slog jag två flugor i en smäll! " det hade hon ju rätt i förstås! ^^

på stranden var det varmt, både i vattnet och i luften. det börjar bli allt mer och mer folk på stränderna nu :') jag rekommenderar varmt att ni alla inom en snar framtid besöker en strand nära er =))

Nu ska jag avsluta skrivandet för idag, och gå och äta pommes frittes med, av mig och jenny, gjort kryddsmör^

Baj chix , sola lugnt! PUSS //: Sofia


RSS 2.0