Klädsam bränna

Hello bejbies!
Nu har jag legat på stranden tre dagar i sträck, samt vistats ute en hel del, och den klädsamt bruna färgen har börjat uppenbara sig på rygg, mage, ben, armar och axlar.  Skönt, då man ogärna visar sin bleka vinterhud i fina sommarkläder. Var och simmade idag. Lät håret lufttorka. Blev som alltid då jag gör det, lockigt, eftersom det är så mitt hår är normalt. Länge leve plattängerna !!

Avslutning imorgon då! Ska ha en grå ballongklänning hade jag tänkt, blir nog nice :))
Sedan är det S O M M A R L O O O O O O O O V <333

Ah, nu ska jag gå och välja skor^
Toodles //: Sofia

image13

Man ska aldrig säga aldrig...

är ett välbeprövat, urtvättat och klyschigt ordspråk, men som verkligen stämmer, kunde jag konstatera här för någon dag sedannär jag kom på mig själv med att sitta och älska neonfärgade plagg och accessoarer.
 
Förut tyckte jag att neonfärgade plagg var enbart störande, stack i ögonen, och stank av 80 -tal.
men nu, har min inställning ändrats, till det positiva håller, och jag kan inte annt än älska neonfärgade klänningar, solglasögonbågar, bangles, stora örhängen, tunikor, ballerinas, leggnings med mer med mer med mer...!

Något jag just nu är på jakt efter är ett par leggings i glansigare material, ett par ballerinas i klatschiga färger, och en längre tunika.

MIna favoriter bland neonfärgerna just nu är den gula, blåa och rosa i ögonenstickande färgen som gör att man ser ut som en karamell.

I love it.

Vad tycker Du om neonfärger? :)


PUSS //: Sofia

image8image9image10image11image12

Fattigdom är ingen fröjd

Suck suck och åter suck.
Som rubriken säger, så är fattigdom ingen fröjd.  Jag har många gånger funderat över dethär. Varför har inte jag Paris Hiltons, eller Lindsay Lohans, eller Rachel Bilsons klädkonto?! Men nej, här sitter jag med mina 70 ? i plånboken, och drömmer om Prada, Gucci, Chanel, Lacoste, Burberry, Jimmy Choo.. när jag i självaverket har råd med H&M, Carlings, Exact, Vero Moda, Only.. Suck för jag vet inte hur månta gången.

Men nu ska ni inte tro att jag är total fixerad vid pengar, för så är inte fallet. Men visst hade det varit härligt med lite mer av den varan.. Det viktigaste som finns här i livet är ju trots allt Vänner, Kärleken och Lyckan, och det går inte att köpa för pengar.

Och när man tänker efter, och om man har tur, ork och lust, att söka, kanske förgäves, så finns det ju billigare alternativ, näst intill kopior på billigare affärer.
Och för att vara ärlig satsar jag nog på budget alternativet isåfall, jag menar, jag betalar inte gärna 70 ? till för ett plagg, bara för att den lilla lappen med märket finns där.

 Så, min slut summering av detta blir: - Fynda Prada kopior på H&M , investera i ett par scyssta "chanel"bågar från lindex, och gå ut och var lycklig med dina vänner!

PUSS//: Sofia


Ps. Trots detta har jag inte kunnat motstå frestelsen att lägga upp bilder på några saker som får det att vattnas i munnen på mig av habegär! Skorna kommer från Gucci, klänningen från Prada och väskan från Lacoste. VILLHAVILLHAVILLHA<3

__________________________________________________________________________________________

image5  Gucciimage6Prada
image7Lacoste


Namnsdag


Sofia var en romersk husmor som led martyrdöden på kejsar Hadrianus tid. Namnet är bildat från grekiskans ord för visdom. Till sverige kom Sofia på 1380-talet och var ett mycket omtyckt namn för hundra år sedan.De senaste 20 åren har namnet fått en renässans med ökad popularitet. Sonja är en rysk form av Sofia och har därför samma betydelse som namnsdagsgrannen. Namnet började användas på 1870-talet. Mest populärt var Sonja under 1930-1940-talet.


GRATTIS ALLA SOFIOR OCH SONJOR PÅ NAMNSDAGEN! :D ( inkl. mig (AA) )

PUSS <3 //: Sofia


[[ Shue.
Idag har jag varit på konsert. Genomled tre timmar på en hård stol. Jag räknade programpunkterna tills jag fick gå upp och sjunga. Det kändes som en lättnad, även om skrattet ville bubbla ut.
Var strikt klädd, och klackskorna skavade och var förstora. Jag gillar inte för uppklätt, varför kan man inte klä sig fritt?! Men nej, strikt och vitt. ]]image4

Skolmode

Hejsan!
Just nu sitter jag ui skolan och skriver, och då tyckte jag det skulle passa bra med lite skolmode, vad som är inne och ute i vår skola.

I vår skola klär sig folk, mycket i mitt tycke " vanligt " , men endå snyggt.
Det är oftast ett eller två linnen på varandra, kanske någon snygg t-skjorta, en hoodie, och ett par jeans.
På fötterna sitter oftast ett par sneakers eller converse.
Sminket, vad flickorna beträffar, är mascara, foundation och ett ljust läppglans. Håret är antingen mörkt eller platinablondt.  Inte fult, inte omodernt, men vanligt.  Skiljer sig helt enkelt inte från mängden.

Nu, när det har börjat gå mot vår, syns det allt mer kjolar, och capribyxor i skolan. Inte ovanligt det heller, och oftast med ett par strumpbyxor under.

Själv satsar jag i sommar på ballerinas, solblekt hår, shors, korta kjolar, galna mönster eller enfärgade, KLÄNNINGAR i mängder, och fina t-tröjor och tunikor, vattenfast mascara med extra volym och längd, samt en hel uppsättning nya fancyga, extrema solglasögon med färgade bågar.
Me like!


PUSS <3 //: Sofia


image2

En Djungel av shorts

Åh detta underbara plagg! Så många olika färger, former och mönster, och så lätta att variera! Kanske med en lite festligare topp för utekvällar, med mönstrade, eller varför inte galet färgade strumpbyxor under om det är svalare? Svalt på sommaren, och framhäver dessutom de brunbrända benen ( man förhoppningsvis får under sommaren ) som man gärna inte vill gömma under långbyxor.

Jag pratar förstås om shortsen, ett måste i min sommargarderob, och just nu känner jag sannerligen för att uppdatera min shortsavdelning en aning!
Hittade ett par underbara från gina tricot, tänkte göra ett par i återanvändningsstil, av ett par gamla jeans ( som fortfarande sitter bra där bak ;)) ). Fick även en länk till en sida, med förra sommarens storsäljare ( i alla fall här i finland ) , men som fortfarande är lika heta i år. De i glansigt material från Puma!

En karamell som absolut måste finnas i mitt klädskåp denhär sommaren! Sugen på de blåa som finns här på bilden, samt de stålgråa. Får se, ett par ska jag i alla fall ha! :D

PUSS <3 //: Sofia
image1


RSS 2.0